Tabourets

In het kort gezegd is een tabouret een kruk op wielen. De zitting van een tabouret is meestal rond met een platte of gewelfde bovenkant. Deze vormgeving zorgt er voor dat de tabouret comfortabel zit. Om de juiste zithoogte te kunnen instellen zijn tabourets uitgevoerd met een traploos instelbare gasveer. Standaard wordt de hoogte van een tabouret handmatig ingesteld met een hendel die onder de zitting is geplaatst. Bij duurdere modellen is soms een voetbediening aanwezig om de hoogte in te stellen. Deze worden vooral gebruikt binnen beroepsgroepen waar hygiëne erg belangrijk is of waar men tijdens werkzaamheden beide handen nodig heeft. Het onderstel van een tabouret bestaat uit een solide voetkruis met vijf poten en soepel lopende zwenkwielen. Deze zijn erg handig als mobiliteit op de werkvloer vereist is. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u kiezen voor glijdoppen. 

 

 

 

 

Prijs

49,00

 

 

 

 

Prijs 

59,00

 

 

 

 

Prijs

69,00

 

 

 

 

Prijs

84,00

 

 

 

 

Prijs

89,00

 

 

 

 

Prijs

89,00

 

 

 

 

Prijs

99,00

 

 

 

 

Prijs

104,=

Tabouret gebruik

Tabourets zijn comfortabele zitmeubelen en worden voor zeer veel verschillende doeleinden gebruikt. Met grote regelmaat tref je een tabouret aan in huiselijke omgeving. Deze kan gebruikt worden bij het uitoefenen van een hobby maar ook als men wat slecht ter been is, is een tabouret een welkome zithulp bij verschillende huishoudelijke taken. Professioneel wordt een tabouret regelmatig gebruikt door:

  • Dierenartsassistenten
  • Schoonheidsspecialisten
  • Verplegend personeel
  • Opticiens
  • Pedicures
  • Kapsters
  • Leerkrachten
  • Lassers
  • Baliemedewerkers
  • Laboranten

Comfortabele tabourets zijn overal inzetbaar!

Tabouret onderhoud

Tabourets vragen in principe weinig onderhoud. Het is verstandig om periodiek de zwenkwieltjes te ontdoen van stof en andere viezigheid. Zo blijft uw kruk soepel lopen. Mocht u de zitting willen ontdoen van een vlekje gebruik dan een handwarm sopje en een eenvoudig schoonmaakdoekje. Gebruikt u geen agressieve reinigingsmiddelen. Deze kunnen uw tabouret beschadigen.

Tabourets op de juiste werkhoogte!

Een tabouret is in verschillende zithoogtes verkrijgbaar waardoor u altijd op de juiste hoogte kunt werken.

Product Zithoogte Lengte Werkhoogte
Tabouret Althea 50 - 70 cm < 185 cm < 80 cm
Tabouret Beau design 45 - 60 cm > 180 cm < 80 cm
Tabouret Elissa 44 - 58 cm < 180 cm < 80 cm
Tabouret Iris Comfort 47 - 66 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm
Tabouret Mirna XL 45 - 62 cm < 180 cm < 80 cm
Tabouret Karissa Ergo 47 - 66 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm
Tabouret Lana Comfort 47 - 66 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm
Tabouret Calisto Ergo 47 - 66 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm

Een kruk op wielen kennen we onder veel verschillende benamingen. Wij hanteren voor een kruk op wielen met een platte of gewelfde bovenkant de bekendste namelijk "tabouret". Hieronder treft u een aantal andere mogelijkheden aan.

Werkkruk, Werkkrukken, Knipkruk, Knipkrukken, Fietskruk, Fietskrukken, Werkstoel, Werkstoelen, Kapperskruk, Kapperskrukken, Kruk, Krukken, Zadelstoel, Zadelstoelen, Taboeret, Taboeretten, Ponyseat, Ponyseats, Massagekruk, Massagekrukken, Tabouret, Tabourets, Ponykruk, Ponykrukken, Kappersfiets, Kappersfietsen, Trimkruk, Trimkrukken, Schoolkruk, Schoolkrukken, Stahulp, Stahulpen, Zadelzit, Zadelzits, Ponychair, Ponychairs, Fotokruk, Fotokrukken, Trimstoel, Trimstoelen, Keukenkruk, Keukenkrukken, Pianokruk, Pianokrukken, Industriële kruk, Industriële krukken, Krukje, Krukjes, Zadelkruk, Zadelkrukken